Contact

Contactformulier

  Contactgegevens

  Caynac
  Paardenkamp 32
  3751 JR Bunschoten
  Nederland

  contact@caynac.com

  KVK: 76002136
  IBAN: NL33INGB0009630944
  BTW: 172702562B05

  Veelgestelde vragen

  Algemeen

  Wat betekent Caynac?

  De naam Caynac komt van het woord Kaynak.
  Het betekent; De bron van informatie. Het woord komt uit het gebied Mesopotamië.
  Gebied waar de beschaving is begonnen.

  Hoe werkt Caynac?

  Caynac bestaat uit twee onderdelen.
  De website: Hierin kan je alle informaties over de activiteiten en betrokken onderwerpen vinden.
  Het platform: Hierin kan je alle activiteiten met betrekking tot de producten, bedrijven, email activiteiten vinden en uitvoeren.
  Caynac werkt in een B2B (Business to business) omgeving. Dat betekent dat alle activiteiten
  alleen bestemd zijn voor bedrijven.

  Wat zijn de werkgebieden?

  Het werkgebied van Caynac is globaal, dus wereldwijd.
  Wij zijn in Europa begonnen en willen uitbreiden tot ongeveer 200 landen wereldwijd.
  U kunt in de website zien in welke landen we al actief zijn.

  Wat is het doel van Caynac?

  Het doel van Caynac is het vraag en het aanbod op het wereldwijd platform bij elkaar brengen. Zo het internationale handel te stimuleren.

  Wat zijn de kernwaarden van Caynac?

  Producten aanbieden en/of zoeken naar de klanten voor de aangeboden producten op een snelle, makkelijke en betaalbare manier.

  Wat is de visie van Caynac?

  Onze visie is zoveel mogelijk bedrijven wereldwijd bereiken en mogelijkheid bieden om gebruik te maken van onze diensten. Naast het marketing platform willen wij ook informatie en hulp bieden aan bedrijven m.b.t. internationale activiteiten.

  Wij willen een toonaangevende bedrijf zijn als het gaat om internationale handel.

  Hoe kunt u uw abonnement laten stoppen?

  U kunt elke moment uw abonnement laten stoppen. U lidmaatschap loopt dan tot einde van de periode waar U voor betaald heeft . U kunt tot einde van de betaalde periode nog producten aanbieden.

  Daarna als U nog wenst mag uw account nog vrijblijvend en gratis aanhouden en heeft nog mogelijkheid tot reageren op nieuwe producten die zijn aangeboden. Maar U kunt alleen geen producten meer aanbieden.

  Hoe kan ik een probleem of een melding doorgeven?

  Problemen of meldingen kunt U altijd m.b.v. onze live chatt op onze website home pagina of met een email (contact@caynac.com) doorgeven. Wij zorgen voor een snelle reactie en een oplossing waardoor U weer verder kunt.

  Aanmelden

  Wat zijn de aanmeldingsvoorwaarden?

  Alle voorwaarden kunt U lezen in de aanmeld pagina. Onder aan het aanmeld formulier krijgt u de voorwaarden te zien. U kunt dit doorlezen en akkoord aan vinken als U ermee eens bent, daarna kunt U verder met aanmelden.

  Een van de belangrijkste voorwaarde is dat U zich alleen kunt aanmelden als bedrijf zijnde.

  Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

  Het aanmelden gaat m.b.v. een aanmeld formulier. Op de website en het platform zijn er verschillende links die U leid naar de aanmeld formulier.

  Hierin kunt U zich melden als:

  • product aanbieder.
  • product geïnteresseerde.
  • of beide gevallen.
  Is aanmelden verplicht?

  U bent van harte welkom in ons website en platform. Het is gratis en vrijblijvend om onze site te bezoeken en producten te bekijken. U hoeft zich nog niet aan te melden. Maar als U een activiteit wilt ondernemen in ons platform, dat kan zijn een product aanbieden of reageren op een product dan moet U zich eerst aanmelden.

  Wat zijn de voordelen van aanmelden?

  Aanmelden biedt uw bedrijf voordeel dat U bij ons bekent bent en wij als platform uw bedrijf kunnen helpen en ondersteunen met verdere activiteiten.

  Aanmelden geeft U alle toegang mogelijkheden om in het platform actief te zijn. Als er een product wordt aangeboden die aan uw wensen voldoet en U heeft geen tijd om het platform te bezoeken. Geen probleem! Het gewenste product wordt via een email naar U doorgestuurd. U bent als eerste die op de hoogte wordt gehouden. U kunt ook direct via de gestuurde email op het product reageren.

  Na aanmelden krijgt U ook een eigen privé account, waarin alle activiteiten van U wordt gearchiveerd.

  Wat kunt U doen als er problemen zijn?

  Als U met een probleem zit en U weet er geen raad mee, kunt U in de website via onze live chatt het melden en wij kunnen U per direct onder steunen om het probleem op te lossen. U kunt het ook via een email doorgeven (contact@caynac.com).

  Producten

  Wat is een producten platform?

  Het platform is de actieve deel van onze website.

  Het biedt mogelijkheid tot:

  • Aanmelden van uw bedrijf
  • Aanbieden van producten.
  • Bekijken en reageren op de producten.
  • Email activiteiten.

  In de website (Voor pagina) vindt U alle nodige informatie over Caynac en zijn activiteiten.

  Wie mag de producten bekijken?

  Iedereen heeft gratis en vrijblijvend toegang tot alle producten aanbod. Zo dra U van plan bent om activiteiten te verrichten op het platform, dan bent U verplicht om eerst een profiel aan te maken.

  Waar kan ik producten details vinden?

  Als U op gewenste product aanbod het ‘’view details’’ aanklikt. Krijgt U de details van de producten en ook het scherm waarin U op en product kan reageren.

  Problemen met producten platform?

  Als U één of andere problemen heeft in het platform, kunnen wij U direct helpen met live chatt op ons website. Als U liever een email wilt sturen, dat mag ook. U kunt sturen naar contact@caynac.com.

  Kosten

  Wat zijn de kosten?

  Abonnement: Om producten te mogen aanbieden zijn drie pakketten beschikbaar, € 49 (1 maand factuur), € 128 (3 maanden factuur) en € 490 (12 maanden factuur).

  Hoe kan ik de betalingen doen?

  Wanneer U een  bedrijfsprofiel aanmaakt, wordt U gevraagd of U ook producten wilt aanbieden, als antwoord ‘’Ja’’ is; wordt U door gelinkt naar het betalingsplatform en hier kunt U de kosten voldoen. U betaalt een abonnement kosten alleen als U producten wilt aanbieden. Als er, als producten aanbieder, een koper zich heeft aangemeld en U wilt graag in contact komen met de koper, wordt U eerst gevraagd om een provisie te betalen en hiervoor wordt U doorgelinkt naar het betalingsplatform. Als U de provisie heeft betaald dan krijg U de gegevens van de koper om verder in contact te komen.

  Wat kan ik doen bij een betalingsprobleem?

  Vaak als U het betaling opnieuw probeert, lost het probleem van zelf op. Als probleem zich nog steeds voordoet, kunt U contact opnemen met een van de medewerkers via onze live chatt. Daarna helpen wij U direct met het probleem. Als U prettiger vind om een email te sturen, kunt U via email adres; contact@caynac.com een bericht achterlaten. Wij reageren zo snel mogelijk met een oplossing.

  Wat zijn voordelen van een abonnement?

  Met een abonnement krijgt U continue nieuwe bedrijven aangeboden die geïnteresseerd zijn in uw producten. ook al heeft U al een koper gevonden. Wij blijven daarna nog meer nieuwe bedrijven aanbieden die geïnteresseerd zijn in uw producten. Dat gebeurd via periodiek email die U in gewenste periode ontvangt. U zult een snelle groei zien in uw omzet.