Over Caynac

Caynac is afgeleid van het woord Kaynak, wat ´bron van informatie´ betekent in het Mesopotaans. Mesopotamië is één van de oudste beschavingen die we kennen. Oprichter Ali Yasar vond de betekenis passend voor zijn nieuwe onderneming.

Nadat Dhr. Yasar zich eigen had gemaakt in online marketing, SEO optimalisatie en social media marketing, richtte hij in 2015 Caynac op. In samenwerking met de webdesigners van Bugloos, ontwikkelde dhr. Yasar het Caynac platform om internationale handel toegankelijker te maken voor alle bedrijven.

Hoe werkt Caynac in het kort

Caynac is een geautomatiseerd business to business (B2B) platform dat het mogelijkheid maakt voor bedrijven hun producten internationaal aan te bieden en om online naar buitenlandse producten te zoeken. Zie de animatie video voor de volledige presentatie.

Missie

Caynac richt zich op het bij elkaar brengen van internationale bedrijven zodat zij handel met elkaar kunnen drijven. Het transparante en geautomatiseerde online marketing platform moet ervoor zorgen dat de partijen elkaars snel en gemakkelijk kunnen vinden.

Visie

Onze visie is om zoveel mogelijk bedrijven van over de hele wereld te bereiken en de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van onze diensten. Naast het marketing platform zal Caynac ook informatie en hulp bieden aan bedrijven. In een korte tijd zal Caynac uitgroeien tot een internationaal erkende naam op het gebied van internationale handel.

Kernwaarden

  • Promotie van internationale handel
  • Betaalbaar en gemakkelijk
  • Transparant

Maak kennis met Caynac

Bent u minder bekend met import en export? Lees dan meer hierover op onze website. Zie met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen en wat onze toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf. Pak deze kans om internationaal te gaan handelen.